2012 Senshi-Con Event Schedule

SEPTEMBER 29-
-Day 1-12PM-9PM


-Stage-

12:30PM - Opening Ceremonies 

12:50PM - Announce sign-ups for Walk-on and Skits; Separate forms for each, attendees must specify one or both forms. 

1:00PM - Live performance by CosBand - Duration = 30mins 

1:00PM - Last call for sign-ups for Walk-on

2:00PM to 3:00PM - Cosplay Walk-On - Duration =1hr 

3:00PM to 4:00PM - Cosplay Skits - Duration = 1hr 

4:00PM to 5:00PM - Contest winners announced (Cosplay Walk-On, Cosplay Skits & Iron Artist) 

5:00PM to 6:00PM - Anime Dating Game - Duration = 1hr 

6:00PM - Guest Signings, announce dance taking place @ Lucy Cuddy Hall 

7:00PM - Super Smash Bros. Melee Finals - on the Stage - Duration = 90mins 

8:30PM - First Day Closing Ceremonies

-Other Events-

5:00PM - LORD ZEDD’S VOICE OVER 101; SO YOU WANT TO BE A VO STAR
Guest panel leading into his signing. - Duration = 90mins @ The Den

6:00PM - Senshi-Dance 2012 @ Lucy Cuddy Hall


____________________________________________________________________

-SEPTEMBER 30-
-Day 2-12PM-9PM


-Stage-

12:30PM - 2nd Day Opening Ceremonies

12:50PM - Announce sign-ups for Cosplay Walk-On

1:00PM - Live performance by Tri-Cord - Duration= 30mins

1:30PM – Last call for Cosplay Walk-On

1:45PM - Walk-On Sign-ups close: Participants called to line up

2:00PM to 3:00PM – Cosplay Walk-On - Duration= 1 Hr

3:00PM to 4:00PM - Anime Unscripted - Duration= 1 Hr

4:00PM to 6:30PM - Cosplay Chess - Duration= 2 Hrs + 30mins

6:30PM - THE BEST OF ROBERT AXELROD: Robert screens some of his best moments in voice over; PowerRangers and other Anime classics. Running commentary and Question & Answer. Duration = 1 to 1 ½ hours. 

8:00PM - Guest signing 

8:30PM - Closing Ceremonies


-Other Events-
6:00PM - Senshi-Dance 2012 @ Lucy Cuddy Hall